Uutiset

Metallialan RekryKoulutus

Go On Jyväskylä, Elekmerk Oy, Linjalaser Oy, Jyväskylän aikuisopisto, Keski-Suomen ELY-keskus ja Keski-Suomen TE-toimisto järjestävät yhteistyössä monipuolisen METALLIALAN RekryKoulutuksen. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille, tai työttömyysuhan alaisille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymään teollisuuden tuotannon eri työvaiheisiin Keuruun seudun kasvaviin metallialan yrityksiin.

TÄTÄ TYÖPAIKKAA HAETAAN RERYKOULUTUKSEN KAUTTA, täyttämällä koulutushakemus 15.9.2017 mennessä osoitteessa: www.te-palvelut.fi

RekryKoulutuksen suorittaneet tullaan työllistämään HETI koulutuksen päätyttyä Go On Jyväskylän kautta Elekmerkille tai Linjalaserille. Elekmerk tarjoaa töitä särmäys- tai hitsaustehtävien parissa. Linjalaser Oy tarjoaa töitä särmääjälle ja laserohjelmoijalle. 

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Koulutus tullaan räätälöimään henkilökohtaisen osaamisen mukaan. Tarjotut tehtävät vaihtelevat kevyemmistä tehtävistä hieman raskaampiin tuotannon tehtäviin. RekryKoulutuksen jälkeen on myös mahdollista hakeutua työn ohessa suoritettavaan oppisopimuskoulutukseen.

Aiempi metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Etsimme koulutukseen motivoituneita henkilöitä, joilla on halu kehittyä alan ammattilaisiksi! Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan koulutukseen, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian yllä olevan työvoimatoimiston linkin kautta! HAKEMUSTA REKRYKOULUTUKSEEN EI TULE TÄYTTÄÄ GO ONIN NETTISIVUJEN KAUTTA!

TYÖLLISTÄVÄT YRITYSET Elekmerk sekä Linjalaser sijaitsevat Keuruulla, Keski-Suomessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Elekmerk Oy on perustettu vuonna 1991 ja tarjoaa kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia alojensa ammattilaisia. Palvelemme kansainvälisten teknologiayhtiöiden sopimusvalmistajina ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen. Elekmerk on laadun merkki. Tuotantotiloissamme työskentelee yli 40 ohutlevyosaajaa.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.
Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Elekmerk Oy • Hiilitie 1-2 • 42700 KEURUU • 010 774 5000 • sales@elekmerk.fi

© Elekmerk Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®