Uutiset

Avoinna on paikka ohuiden, kirkkaiden materiaalien Tig-hitsaajille. Innostuneessa tiimissämme pääset työskentelemään nykyaikaisilla koneilla 5S:n mukaisessa työympäristössä. Työ on 2-vuorotyötä.

ELEKMERK on erinomainen tiimi!

Me Elekmerkillä panostamme ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön viihtymiseen. Jokaisen työntekijän osaaminen ja jatkuva kehittyminen on tärkeä osa työkulttuuria. Tuemme henkilöstömme vapaa-ajan toimintaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Haluammekin tarjota sinulle nykyaikaisen ja innostavan työympäristön osana ELEKMERK-tiimiä!

Keuruu puolestaan tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ja monipuoliset palvelut kompaktissa koossa. Keuruulla voit asua luonnon helmassa tai hyvien palveluiden äärellä. Keuruun kaupungilla on tarjolla mm. rantatontteja. Viime vuosien suurinvestoinnit ovat merkittävä osa nykyaikaista, palvelevaa Keuruuta: uudet päiväkodit, koulut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet helpottavat arkea.

Tänne on helppo muuttaa ja täällä viihtyy koko perhe.

Lisätietoja:

Anssi Lintula: 050 449 9528 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jukka Kotamäki: 040 501 7799 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa muuttajalle:

Hakemukset 4.5.2018 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Elekmerk Oy • Hiilitie 1-2 • 42700 KEURUU • 010 774 5000 • sales@elekmerk.fi

© Elekmerk Oy 2018. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®