Paloturvallisen kaasupullokaapin hankkiminen suoraan valmistajalta on helppo ja edullinen tapa saada kaappi luotettavalta tekijältä. Tänä syksynä Elekmerk tehostaa vakiomallisten kaasupullokaappien myyntiä myös pienemmille yrityksille.

Useimmilla yrityksillä on hallussaan merkittäviä määriä palavia nesteitä, joiden säilytys saattaa olla retuperällä, etenkin pienemmillä yrityksillä. Palavat nesteet tuleekin säilyttää ulkona asianmukaisesti lukollisessa ja paloturvallisessa kaapissa.
– Olemme valmistaneet kaappeja aiemmin etenkin isoille ketjuille, mutta tänä syksynä laajennamme kaappien suoran myymisen myös pienemmille yrityksille, kertoo Elekmerkin ulkosäilytyskaappien myynnistä vastaava Jussi Kantalainen.

Paukkupakkaset kestävät kaapit huolletaan viidessä minuutissa

Elekmerkin ulkosäilytyskaapit on suunniteltu kestämään Suomen paukkupakkaset. Materiaalit kaappiin on valittu tarkoin niin, että ne eivät ruostu. Elekmerkin yli 10 vuoden kokemus kaasupullokaappien valmistuksesta on jo eräänlainen laadun tae:
– Meillä on maailmalla viitisentoista vuotta vanhoja kaappeja, jotka ovat edelleen mainiossa kunnossa. Kaapit on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä, jossa on maalattu pinta. Kyseessä on siis samanlainen pinta kuin esimerkiksi talon peltikatossa, lisää yksikönpäällikkö Jukka Kotamäki Elekmerkin myynnistä.

Ulkosäilytyskaappien huolto on tehty mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaalle: Mikäli esimerkiksi peräkärry sattuu kolhaisemaan kaappia, voidaan kaappiin helposti vaihtaa viidessä minuutissa pelkästään ovet. Muita huoltotoimenpiteitä ei vaadita.

Säilytyskaapeissa on myös lukitusmahdollisuus, ja ne taipuvat moneen, sillä niiden säädettävät jalat mahdollistavat kaapin asettamisen epätasaisellekin alustalle.

Suora yhteys valmistajaan tekee ostoprosessista sujuvan

Kantalainen muistuttaa myös monen yrityksen välittävän kaappeja ulkomailta, mutta harvemmin kaappeja saa tilattua suoraan valmistajalta. Tämä tarjoaa selkeitä hyötyjä ulkosäilytyskaapin ostajalle:
– Kaappimme ovat myös täysin kotimaisia, jolla takaamme kaappien kestävän laadun. Yksittäisiä vakiokaappeja löytyy suoraan varastostamme joustavasti, joten niitä voidaan toimittaa hyvin nopeallakin aikataululla, Kantalainen sanoo.

Vakiomuotoista kaappia voidaan myös muunnella asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi erilaisilla ulkoteippauksilla, lisähyllyillä tai kalottikennorungolla:
– Halutessaan ostaja saa muokattua kaapista toiveidensa mukaisen, kun hänellä on suora yhteys kaapin valmistajaan ja suunnittelijaan. Näin turhat välikädet jäävät pois, Kantalainen ja Kotamäki muistuttavat.

Tutustu tarkemmin kaasujen ja palavien nesteiden turvallisuusvaatimuksiin Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin verkkosivuilla.

Elekmerkin vakiomallinen kaasupullokaappi:

  • valmistettu kuumasinkitystä teräksestä
  • leveys 1 620 mm, korkeus 1 750–1850 mm, syvyys 1050 mm
  • tilaa 30:lle 11 kg kaasupullolle
  • kaksi tasoa
  • säädettävät jalat ruostumattomasta teräksestä
  • lukitusmahdollisuus
  • ulkopintana valkoinen teräskatelevy
  • kaikki osat helposti vaihdettavissa paikan päällä

Tilaa standardikaasupullokaappi tai pyydä tarkemmat räätälöinnit ottamalla yhteys Elekmerkin Jussiin:

Jussi Kantalainen.

Jussi Kantalainen
Myynti
+358 50 438 0782
jussi.kantalainen@elekmerk.fi