Elekmerk on hiljattain saanut uuden IWS-osaajan taloon, kun Elekmerkillä hitsaajana työskentelevä Helend Jantsikene suoritti International Welding Specialist -koulutuksen eli kansainvälisen hitsauskoordinaattorin tutkinnon, joka antaa eväät hitsaustuotannosta vastaamiseen.

Jantsikene kertoo saaneensa koulutuksesta lisää ymmärrystä erityisesti laadunvarmistukseen eli siihen, mitä kaikkea standardien mukainen hitsaustoiminta käytännössä pitää sisällään.

”Koulutuksessa opin paremmin näkemään, millä tavoin ja missä kaikissa tuotannon eri vaiheissa standardien mukainen hitsaustoiminta kannattaa ottaa huomioon, jotta tuotannon prosessit sujuvat jouhevasti ja laatustandardien mukaisesti. Oivalsin entistä selvemmin, että huolellisesti tehty tarjouskatselmointi on tässä aivan avainroolissa: siinä kohtaa on kaikista helpointa ja kustannustehokkainta ehdottaa vaikkapa muutoksia tuotteen suunnitteluun niin, että sen valmistus on tuotannollisesta ja laadullisesta näkökulmasta mahdollisimman toimivaa ja hyvää”, Jantsikene kertoo.

Elekmerk onnittelee Helendiä hienosta suorituksesta!